Referenties

Familie Bastel, Zeewolde

Van verkoop naar levering en nazorg kan ik niet anders zeggen dan; een hele goede ervaring en aanrader.

Men zegt wat men doet en doet wat men zegt en in mijn geval zelfs meer.
Kortom een betrouwbare leverancier en naar ik aanneem ook op termijn.

Mijn dank op voorhand.

Familie Dollé , Zwanenburg

Wij zijn vol waardering op hoe Zeker Groen de zaken hebben aangepakt, altijd in de oplos mode en toen er iets niet goed ging was Zeker Groen het meteen die met een oplossing kwam. Voor de papieren rompslomp hadden jullie ook de nodige oplossing klaar liggen en is het van het begin tot het eind goed geregeld geweest! Wij zouden Zeker Groen bij een ieder aanbevelen!

Familie Stigt, Castricum

Het contact met Zeker Groen kwam tot stand door een advertentie in het plaatselijke weekblad waarin verwezen werden naar de mogelijkheden van Zeker Groen in combinatie met Installatiebedrijf JAK te Limmen.Het eerste gesprek met Zeker Groen en de daarop volgende gesprekken heb ik als zeer prettig ervaren waarbij ik goed geïnformeerd ben over de mogelijkheden die Zeker Groen ons kunnen bieden. Ook het contact met de binnendienst is prima. Op vragen en verzoeken is goed en netjes gereageerd.

Het montageteam van zowel de zonnepanelen als de installateurs van JAK werkten erg netjes (er werd zelfs om een stofzuiger gevraagd bij het opruimen!). Vriendelijke medewerkers, die het zéér op prijs stellen als de bewoner al enig voorwerk gedaan heeft.

Ik zal zéker Zeker Groen en JAK aanbevelen en anderen attenderen op de mogelijkheid die Zeker Groen biedt voor zonnepanelen in combinatie met een energie zuinige cv installatie, geplaatst door Installatiebedrijf JAK uit Limmen.

 

Vriendelijk groetend, Familie Stigt te Castricum

 

Familie Oostenbrink Zwaag

Na een lange oriëntatie om ons huis te verduurzamen kwamen we in contact via kennissen met Zeker Groen. De adviseur van Zeker Groen heeft uitgelegd wat de mogelijkheden waren volgens hem. In tegenstelling tot andere adviseurs bleek ons huis niet geschikt voor zonnepanelen i.v.m. de ligging van het dak. Om de energiekosten toch te verlagen hebben we besloten om een hybride verwarmingsinstallatie te koppelen aan onze bestaande CV ketel. Een eerlijk advies met als gevolg lagere energielasten. Helemaal Top.

 

 

Familie Oostenbrink, Zwaag

Familie Beekman Oosterwolde

Binnen een week van een kapotte CV ketel naar een compleet geïnstalleerd verduurzaming pakket van Zeker Groen. Vakkundige uitleg, snelle administratieve ondersteuning en duidelijke ondersteuning.

 

Familie Beekman, Oosterwolde

Familie Baauw Nijkerk

Onlangs vertoonde onze CV installatie vreemde kuren. In overleg met onze installateur van Slooten hebben we besloten deze CV installatie te gaan vervangen. Ook hadden we de wens om iets met zonnepanelen te gaan doen. Via Slooten zijn wij in aanraking gekomen met Zeker Groen. een adviesorganisatie op het gebied van verduurzaming. Na een goede en duidelijke voorlichting hebben wij besloten om via Zeker Groen een nieuwe CV installatie te nemen inclusief 14 zonnepanelen op ons dak. Naast een goede voorlichting is de installatie zeer vakkundig aangelegd en is de papieren rompslomp probleemloos verlopen door de ondersteuning van Zeker Groen.

 

Familie Baauw, Nijkerk

Familie Kippersluis Zeewolde

    Zonnepanelen op ons dak geplaatst, super netjes geregeld en geïnstalleerd door vakkundig personeel. Adviseur van Zeker Groen bedankt voor je adviezen en hoe je het geregeld en het proces begeleidt hebt echt top ik zeg Zeker Groen en Allure Energie. 

Familie Baart

"Om volgens RADAR te spreken: Jullie krijgen de warme douche!"

Op zoek naar een nieuwe verwarmingsketel zijn we met ‘Zeker Groen’ in aanraking gekomen. De eerste indruk was goed , eigen en vertrouwd. De voorlichting door de vertegenwoordiger was geweldig, duidelijk, geduldig, niet opdringerig en eerlijk. Wat de doorslag gegeven heeft om met jullie in zee te gaan, is dat jullie de combinatie verwarmingsketel en zonnepanelen aanboden met een lening. Dit sprak ons zeer aan.

Ook de afhandeling van het installeren, de administratie en de aanvragen voor een lening zijn goed georganiseerd. Wat een service bij de gehele papierhandel tot en met het aanvragen van de teruggave van de btw.!! Ieder lid van jullie team is correct, dienstverlenend, meedenkend met de cliënt en heel goed op de hoogte van jullie product. Wij hebben alleen maar lof voor dit bedrijf.

Om volgens RADAR te spreken: jullie krijgen de warme douche! 

Familie Baart, Emmen

Familie van der Lee

"Echt, een aanrader!"

Vorig jaar januari een nieuwe ketel en 10 zonnepanelen laten plaatsen. Zeer tevreden over de begeleiding om het geheel te laten realiseren.

De producten zijn zeer vakkundig door erkende installateurs geplaatst.

Echt een aanrader! 

Familie van der Lee, Barneveld

Familie Scholten

"Goede, duidelijke voorlichting en begeleiding"

Via de firma van den Ham uit Beverwijk kwamen wij in aanraking met het Zeker Groen concept. Nadat er telefonisch contact was geweest werd het gehele concept en de voorwaarden doorgenomen tijdens een bezoek aan ons huis. Gelijk werd er een rekenvoorbeeld ter plaatse gemaakt, op basis waarvan de uiteindelijke offerte gebaseerd is. Ook de offerte werd duidelijk uitgelegd waarna wij in zee gegaan zijn met Zeker Groen. De firma van den Ham heeft de CV-ketel geplaatst en in overleg met ons werd een datum bepaald voor de montage van de zonnepanelen. Tijdens de montage van de panelen kwam de adviseur van Zeker Groen ook nog polshoogte nemen en na oplevering hebben we gezamenlijk de meegeleverde tablet met app bekeken en nogmaals een korte uitleg gekregen. Wij zijn tevreden met de werkwijze en voorlichting die Zeker Groen ons gegeven heeft gedurende het gehele traject en zijn blij dat we ons steentje bij kunnen dragen aan een betere leefomgeving.

Familie Scholten, Heemskerk