Diensten

Zeker Groen is een dienstverlenende organisatie op het gebied van duurzame energiebesparende oplossingen, waarbij onze organisatie de gebruiker van advies tot oplevering ondersteunen en ontzorgen.
Zeker Groen ondersteunt u bij of biedt u de volgende diensten aan:

Installatie advies

Uw persoonlijke Zeker Groen adviseur inventariseert uw verwarmings- en warmwater behoefte en berekent op basis van uw energiebehoefte en beschikbare ruimte wat voor uw situatie de beste zonnepanelen oplossing is.

Energieadvies

Zeker Groen biedt u samen met onze partner Allure-Energie inzicht in uw energieverbruik en adviseert u naar mogelijke energiebesparing mogelijkheden.

Financieringsaanvraag bij Green Loans of Nationaal Energiebespaarfonds

Indien u kiest voor een duurzaamheidslening voor uw Zeker Groen pakket dan ondersteunen wij u met het aanvragen van deze lening.

Installatiebegeleiding en administratieve afwikkeling

Tijdens de installatie zal het proces en verdere administratieve afwikkeling door de Zeker Groen adviseur worden begeleid.

Btw op zonnepaneleninstallatie terugvragen

Dat zonnepanelen rendement opleveren is een bekend gegeven. Maar wist u dat de zonnepanelen opbrengst nog gunstiger kan uitvallen door regelgeving van het Europese Hof van Justitie? Bij besluit van 20 juni 2013 is het namelijk mogelijk om 100% van de btw op de aanschaf en installatie van zonnepanelen van de Belastingdienst terug te krijgen. Dat scheelt u minimaal € 600,- tot € 800,- op reguliere zonnepanelen kosten zoals aankoop en installatie voor alle zonnepanelen die zijn aangeschaft.
Wij weten precies hoe het proces verloopt en kunnen dit voor u uit handen nemen.

Klinkt ingewikkeld? Niet voor ons, en wij helpen u graag!

Teruggave inkomstenbelasting

Indien u kiest voor het Zeker Groen pakket met een duurzaamheidslening via onze partners dan kunt u de rente verrekenen met uw inkomstenbelasting. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Energieadvies grootverbruikers

Bent u grootverbruiker, heeft een bedrijfspand of agrarische bestemming en wilt u energie besparen neem dan contact op met onze specialisten.